Transformeer je stad!

Je bent gemaakt om grote dingen te doen!
Maar hoe begin je? Verlang je ernaar Gods Koninkrijk eindelijk te zien doorbreken in de maatschappij zowel in Nederland als in het buitenland?

Maandagavond 11 mei 2015, 19.30 – 22.00 uur

Op maandagavond 11 mei organiseert CAR een bijeenkomst met Dr. Ed Silvoso in het Dominion Centre in Amsterdam. Met als thema: ‘Transformeer je stad.’

Ed Silvoso is bekend van de Argentijnse opwekking en is nu één van de vooraanstaande leiders van de transformatie beweging wereldwijd. Vorig jaar hebben Dick en Arleen Westerhof Ed Silvoso gehoord op een conferentie in Praag. Met zijn transformatie beweging heeft hij veel praktische voorbeelden van transformatie over de hele wereld gezien:

  • Thailand – corruptie beëindigd
  • Juarez Mexico – wonderen tot stand gebracht
  • Indonesië – systematische armoede beëindigd
  • New Jersey – criminaliteit dramatisch gedaald
  • Hawaii – honger uitgeroeid
  • Filipijnen – steden getransformeerd
  • Hong Kong – Justitie bevorderd.

Tijdens deze avond zal Ed ook zijn praktisch actieplan, gebouwd op realistische strategieën presenteren. Met zijn strategie heeft Ed de geestelijke atmosfeer over meerdere steden zien veranderen. We nodigen je uit om te komen leren hoe je Gods Koninkrijk kan zien binnenkomen in elk onderdeel van je leven en van onze wereld.

Locatie: Dominion Centre, Ellermanstraat 30, 1114 AK Amsterdam-Duivendrecht
Kosten: gratis, een offergave

Seminar met Ed Silvoso voor leiders uit business en politiek
Maandagmiddag 11 mei 2015, 14.00 – 19.00 uur

Op maandagmiddag, 11 mei, organiseren Svision en CAR een seminar met Dr. Ed Silvoso voor leiders uit business en politiek. De tijd waarin we leven vraagt om een aanpak waarin wij als christenen opstaan en onze plaats in de maatschappij innemen. Omdat een blijvende transformatie staat of valt met goed leiderschap zal Ed tijdens dit seminar bewezen, praktische handvatten geven aan business en politieke leiders. Deze handvatten laten zien hoe wij in onze steden en in ons land het koninkrijk van God vooruit kunnen doen gaan en gerechtigheid brengen.

Locatie: Dominion Centre, Ellermanstraat 30, 1114 AK Amsterdam-Duivendrecht
Kosten: 75 EUR p.p., incl. diner
Inschrijven: info@svision.nl